Welkom bij beenhouwerij Elsocht

Beenhouwerij Elsocht, opgericht in april 1992

Zeer jong begon ik Peter Elsocht aan de opstart van mijn eigen zaak ,die elk jaar maar bleef groeien en dit door het maken, frabriceren van eigen charcuterie en vleesbereidingen.

Zo zijn we gekend voor onze overheerlijke americain prepare,luikse pens enz…

Voor ons vers vlees werken we met inlands vlees ,voor rundsvlees het bekende ras BLANC BLEU.
Daarvan laat ik af en toe een stuk van de karkas rijpen voor een heerlijke Côte à l'os .

Verder verzorg we panklare gerechten, waaronder onze toppers:

  • Cordon bleu's
  • Vogels zonder kop

Familie in de slagerij

Mijn vrouw Isabelle zorgt in de keuken voor heerlijke schotels, soepen en desserten.
Alle soepen worden gemaakt met verse daggroenten die Isabelle zorgvuldig uitkiest bij ons op de vroegmarkt.

Sinds 2017 is mijn zoon Robin Elsocht ook bij ons gestart. Hij verzorgt de charcuterie producten in het atelier.

Klanten bedienen in onze beenhouwerij

Ons doel is met ons team de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn .en dit dag na dag.

Wenst u graag online een bestelling te plaatsen?

Vul hier het formulier 24u op voorhand in